Foto
Hoi! Ik ben Liesbeth Buddingh van Binsbergen en het gezicht achter LizPrintzz.
Mijn liefde voor ambachtelijk werken, textiel en prints komen samen in de producten van LizPrintzz. Alles wordt met de hand ontworpen en gemaakt.

Voor de Upcycle Design lijn combineer ik gerecyclede materialen met handgemaakte prints. Zo zijn bijvoorbeeld de kussens gemaakt van oude (spijker)broeken en gordijnstof. Materiaal wat anders in de prullenbak verdwijnt! Ik voorzie ze van mijn prints en op die manier worden het unieke stuks.

De Orgininal producten worden gemaakt van stof die ik heb ontworpen en in zeer kleine oplage digitaal heb laten bedrukken. Digitaal bedrukken is momenteel voor het milieu de minst belastende manier van stof bedrukken. De eindproducten worden handmatig door mijzelf en door een professioneel naaiatelier hier in Nederland vervaardigd.

Naast de producten die ik zelf maak en ontwerp verkoop ik ook producten op de site die ik zelf gewoon heel erg leuk vind! En als het dan ook producten zijn met een goed verhaal erachter is het helemaal een win-win situatie. Zo zorgt de verkoop van de producten van Sjaal met Verhaal ervoor dat er werk wordt gecreerd en vrouwen in onder andere Nepal zodat ze een goed bestaan kunnen opbouwen en kinderen naar school kunnen gaan. 

Mijn grootste inspiratiebron is de natuur. Ik ben gek op bloemen, planten, bomen, bladeren, dieren, zee,strand, bos. Noem maar op!

Ik nodig je uit om naast mijn producten ook mijn portfolio te bekijken. Daar vind je ook voorbeelden van andere ontwerpen en styling van mijn hand.
Zoek je iets speciaals? Of zie je een ontwerp waar je bijvoorbeeld graag een kussen, sjaal of losse stof van zou willen hebben? Neem dan even contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.