Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je niet tevreden bent met het product dat je hebt ontvangen. Terugsturen mag dan ook altijd. 

Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour sturen van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@lizprintzz.nl en aangeven dat je het product wilt retourneren. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 Uitzonderingen retourneren

 Het is niet mogelijk de volgende producten te retourneren:
 
Producten die door Liz Printzz specifiek in opdracht van de klant zijn gemaakt en waar de klant zijn akkoord heeft gegeven op het ontwerp voordat er tot productie is overgegaan.
 

Garantie

 De producten van Liz Printzz worden veelal handgemaakt. We geven derhalve geen specifieke garantie. Mocht er iets mis zijn met de kwaliteit van de geleverde producten neem dan direct contact op via info@lizprintzz.nl en omschrijf je klacht. We nemen dan z.s.m. contact met u op om de klacht op te lossen.
Liz Printzz
Boomstede 126
3608 AG Maarssen
info@lizprintzz.nl
06-52650172
Kvk nummer: 55552994
BTW nummer:NL171086648B02