Hoi !
Ik ben Liesbeth Buddingh van Binsbergen en ik ontwerp vrolijke, kleurrijke dessins en prints. Naast ontwerper ben ik moeder van 2 pubers en getrouwd met Patrick. Ook verleen ik onderdak aan 2 honden: een teckel die (niet) luistert naar de naam Noodle en Elvis, onze riesenschnautzer (natuurlijk vernoemd naar Elvis P. vanwege zijn mooie kuif).

Inspiratie voor mijn ontwerpen vind ik in alles om mij heen. Ik houd van bloemen en beesten, van eten en muziek, van bos en strand en van huisjes op de hei. Ben gek op alles wat Engels is. En op sprookjes. Foto's van de sterren van vroeger vind ik prachtig: Marilyn, Audrey, Brigit, Liz. Maar ook Madonna (en alles uit de jaren 80......). Op vakantie ga ik graag naar Zeeland waar ik me thuis voel terwijl ik daar niet vandaan kom.
 
Ben je nieuwsgierig naar wat ik maak? Neem een kijkje bij mijn portfolio en in de webshop (vanaf maart 2020). Naast items met mijn dessins kan ik ook een ontwerp speciaal voor jou maken, zowel zakelijk als privĂ©. 

 Ik vind het altijd leuk om samen te werken dus neem ook vooral contact op als je denkt dat ik je  kan helpen bij jouw project.