Tas Monsterablad

-

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 2 - 3 Werkdagen

Het blad van de monstera blijft zo prachtig! Voor dit dessin heeft mijn eigen monstera model gestaan. Deze print is ook super leuk voor bijvoorbeeld kussens of een dekbedovertrek.


Alle prints en dessins starten met een handmatig proces. Voor deze print ben ik begonnen met het maken van een tekening en stempel van mijn eigen monstera plant. Deze heb ik vervolgens over gezet op stof en daarna is deze gedigitaliseerd en bewerkt.

Maat 

Created with Sketch.

De tas heeft een afmeting van 35 cm breed bij 39 cm lang en de hengsels zijn ongeveer 62 cm lang zodat de tas prima over de schouder is te dragen. Wil je een aangepaste maat? Dat kan! Neem daarvoor even vrijblijvend contact met me op. Op maat gemaakte items kunnen in principe niet geretourneerd worden.

Productdetails

Created with Sketch.

De tas is gemaakt van een zware strak geweven canvas (100% katoen)  en is wasbaar op 40 graden. De hengsels zijn van stevig maar soepel katoen waardoor het prettig draagt. Zowel tas als hengsel zouden niet af moeten geven maar wij adviseren toch om de tas apart te wassen.

Dessin

Created with Sketch.

Van deze print is het ook mogelijk stof (per meter) of behang te bestellen. Je kunt daar vrijblijvend contact over opnemen via het contactformulier.