Tas Nemo

-

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 2 - 3 Werkdagen

Mooie stevige shopper met vrolijke donkerblauwe visprint! Perfect voor de boodschappen, een middagje shoppen of een dagje strand. 

Alle prints en dessins starten met een handmatig proces. Voor deze print ben ik begonnen met het maken van een blockprint van de vis en heb daarmee een patroon op papier "gestempeld". Vervolgens heb ik deze gedigitaliseerd en het op stof laten printen.


Maat 

Created with Sketch.

De tas heeft een afmeting van ongeveer 45/55/8 en de hengsels zijn ongeveer 65 cm lang zodat de tas prima over de schouder is te dragen. Wil je een aangepaste maat? Dat kan! Neem daarvoor even vrijblijvend contact met me op. Op maat gemaakte items kunnen in principe niet geretourneerd worden.

Productdetails

Created with Sketch.

De tas is gemaakt van een stevige katoen en is wasbaar op 30 graden. De hengsels zijn van een stevige maar zachte katoen waardoor het prettig draagt en niet snijdt. Zowel tas als hengsel zouden niet af moeten geven maar wij adviseren toch om de tas apart te wassen.

Dessin

Created with Sketch.

Van deze print is het ook mogelijk stof (per meter) of behang te bestellen. Je kunt daar vrijblijvend contact over opnemen via het contactformulier.