Tas Noodle

-

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 2 - 3 Werkdagen

Deze vrolijke teckel tas is gemaakt van een stevige maar soepele katoen. En is lekker groot! Dus ideaal voor de boodschappen, zwemspullen of een dagje winkelen. De achtergrondkleur is heel zacht crème.


Alle prints en dessins starten met een handmatig proces. Voor deze print ben ik begonnen met het maken van een blockprint van de teckel en heb daarmee een patroon op papier "gestempeld". Vervolgens heb ik deze gedigitaliseerd en het op stof laten printen.

Maat 

Created with Sketch.

De tas heeft een afmeting van 45/55/8 en de hengsels zijn ongeveer 65 cm lang zodat de tas prima over de schouder is te dragen. Wil je een aangepaste maat? Dat kan! Neem daarvoor even vrijblijvend contact met me op. Op maat gemaakte items kunnen in principe niet geretourneerd worden.

Productdetails

Created with Sketch.

De tas is gemaakt van een stevige katoen en is wasbaar op 30 graden. De hengsels zijn van stevig maar soepel katoen waardoor het prettig draagt. Zowel tas als hengsel zouden niet af moeten geven maar wij adviseren toch om de tas apart te wassen.

Dessin

Created with Sketch.

Van deze print is het ook mogelijk stof (per meter) of behang te bestellen. Je kunt daar vrijblijvend contact over opnemen via het contactformulier.